Kongolo en Elia laten wederom verstek gaan bij Feyenoord

Reacties

Terence Kongolo en Eljero Elia ontbraken dinsdag wederom op de training van Feyenoord. Het is nog onduidelijk of de twee spelers op tijd fit zijn voor de kraker tegen Ajax van zondag (14.30 uur).

Kongolo en Elia laten wederom verstek gaan bij Feyenoord

Kongolo verscheen dinsdag wel op het veld om daar apart van de groep aan het herstel van zijn bovenbeenblessure te werken. Ook Bilal Basaçikoglu, die last heeft van enkelklachten, en de met een enkel- en kuitblessure kampende Elia werkten een individuele training af. De verwachting was juist dat Elia dinsdag weer zou aansluiten bij de training.

Tegenover het ontbreken van bovenstaand drietal, staat de terugkeer van Nicolai Jørgensen op de groepstraining. De Deense spits moest vanwege een liesblessure afzeggen voor de Deense nationale ploeg en trainde maandag nog individueel bij Feyenoord, maar sloot dinsdag weer bij de selectie aan. Hij lijkt dan ook fit voor De Klassieker.

Donderdag wordt duidelijk of Tonny Vilhena inzetbaar is tegen Ajax. Zijn zaak wordt dan behandeld door de beroepscommissie. Er zijn vier duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, geëist tegen de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.