Kolder verlaat Deventer voor FC Emmen

Reacties

Marnix Kolder speelt volgend seizoen in het shirt van FC Emmen. De 34-jarige aanvaller komt transfervrij over van Go Ahead Eagles en tekent een contract voor één seizoen.

Kolder verlaat Deventer voor FC Emmen

'Mijn honger naar doelpunten is nog niet gestild, en ik denk dat FC Emmen daarvan kan profiteren', zegt Kolder op de clubwebsite. De 34-jarige spits degradeerde dit seizoen met Go Ahead Eagles naar de Jupiler League en kwam niet meer in aanmerking voor een nieuw contract in Deventer.

Overigens was niet alleen FC Emmen in de race om de handtekening van Kolder, die niet aan stoppen wilde denken. 'Ik ben fit en blijf het liefst in het betaald voetbal actief. Maar de jaren gaan tellen en mijn maatschappelijke carrière wordt ook belangrijk. Daarom heb ik een oriënterend gesprek gehad met HHC Hardenberg', zei hij eerder tegen Voetbal International.

Kolder, die in het seizoen 1997/98 debuteerde in het betaald voetbal, speelde naast Go Ahead Eagles voor Veendam, FC Groningen en VVV-Venlo. FC Emmen eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Jupiler League en werd in de play-offs uitgeschakeld door Roda JC Kerkrade.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.