Kolder houdt rekening met einde profcarrière

Reacties

Van de Eredivisie naar de Topklasse; die flinke stap terug speelt in het hoofd van Marnix Kolder. De 34-jarige spits houdt de deur naar Go Ahead Eagles wel open.

Kolder houdt rekening met einde profcarrière

Kolder, bezig aan zijn vierde seizoen voor Go Ahead Eagles, komt voorlopig niet in aanmerking voor een nieuw contract in Deventer. Die onzekerheid heeft de spits ertoe gebracht om zich heen te kijken, waarbij een langer verblijf in De Adelaarshorst een optie is.

'Ik wacht eerst op een gesprek met Go Ahead', zegt de spits tegen Voetbal International. 'In de officiële ontslagaanvraag hebben ze aangegeven dat ze wel doorwillen. Dus ik wacht wat ze te zeggen hebben.'

Kolder voelt zich sterk genoeg voor een vervolg, al ziet hij ook de tijd naderen dat hij na achttien jaar afscheid moet nemen van het bestaan van profvoetballer. 'Ik ben fit en blijf het liefst in het betaald voetbal. Maar de jaren gaan tellen en mijn maatschappelijke carrière wordt ook belangrijk. Daarom heb ik een oriënterend gesprek gehad met HHC Hardenberg. WKE wil me ook hebben.'

Kolder, die in het seizoen 1997/98 debuteerde in het betaald voetbal, speelde naast Go Ahead Eagles voor Veendam, FC Groningen en VVV-Venlo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.