Koeman ziet Stekelenburg én Forster terugkeren

Reacties

Fraser Forster staat aan de vooravond om na acht maanden aan de zijlijn zijn rentree te maken bij Southampton. Manager Ronald Koeman kreeg meer goed nieuws over zijn keepers. Maarten Stekelenburg (foto) is fit om terug te keren onder de lat.

Koeman ziet Stekelenburg én Forster terugkeren

Forster hield in maart aan de wedstrijd tegen Burnley een zware knieblessure over. De doelman moest een operatie ondergaan, waarbij zelfs werd gevreesd dat hij ook dit seizoen niet meer in actie zou komen. Maar hij hervatte dinsdag de groepstraining en daarmee lijkt een comeback aanstaande.  

Door een terugkeer van Forster verandert het keepersprobleem voor Koeman in een luxeprobleem. Want waar de oud-international de laatste twee duels een beroep moest doen op de onervaren Paulo Gazzaniga (23), heeft hij zaterdag tegen Arsenal mogelijk de beschikking over zijn beoogde eerste twee keepers.

Want ook Stekelenburg heeft zijn fysieke problemen achter zich gelaten. De doelman, die door Southampton op huurbasis werd overgenomen van Fulham als (tijdelijke) vervanger van Forster, heeft geen last meer van de enkelblessure die hem de laatste twee duels kostte. 'Hij is oké', vertelde Koeman in de Southampton Echo. 'Hij heeft gisteren en vandaag weer getraind. Als hij deze lijn doorzet is hij zaterdag inzetbaar.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.