Koeman ziet nominatie als blijk van waardering

Reacties

De belangenvereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) heeft Ronald Koeman voor het derde jaar op rij genomineerd voor de Rinus Michels Award voor beste trainer van het seizoen. De oefenmeester van Feyenoord dingt samen met Frank de Boer (Ajax), Dwight Lodeweges (ex-SC Cambuur) en Peter Bosz mee om de prestigieuze prijs.

Koeman ziet nominatie als blijk van waardering

'Zoiets is toch altijd leuk', zegt Koeman, 'want je moet het zien als een vorm van waardering voor het werk dat je hebt geleverd.' Koeman presteert in zijn laatste jaar als trainer van Feyenoord opnieuw voortreffelijk.

In zijn eerste jaar bij de club eindigde hij met de Rotterdammers als tweede en won hij de Rinus Michels Award. Vorig seizoen werd hij met Feyenoord derde en ook nu weer lonkt de voorronde van de Champions League.

Koeman zelf kijkt nu al tevreden terug op zijn termijn in De Kuip. 'We hebben goed gepresteerd, spelers hebben zich ontwikkeld, zijn international geworden en jeugdspelers braken door. Het was voor mij persoonlijk een mooie periode en voor Feyenood ook. Ik hoop het te kunnen afsluiten met de tweede plaats.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.