Koeman stelt treuzelaar Barkley keihard ultimatum

Reacties

Ronald Koeman is klaar met het getreuzel van Ross Barkley. De middenvelder krijgt tot en met komend weekend om een nieuw contract te tekenen. Doet hij dat niet, dan wordt hij verkocht.

Koeman stelt treuzelaar Barkley keihard ultimatum

'Of hij accepteert het contract, of hij wordt verkocht', zegt Koeman, die voorzichtig rekening houdt met het tweede scenario. 'Als je zoveel tijd nodig hebt om tot een beslissing te komen heb je twijfels. En ik wil graag met spelers werken die hier willen zijn. Ik ben niet bereid tot augustus op hem te wachten. Ik wil het na komend weekend weten.'

Barkley (23) heeft een contract tot medio 2018 bij Everton. Indien hij niet bijtekent, moet de club hem komende zomer verkopen om hem niet transfervrij kwijt te raken. Eerder dit voorjaar liet spits Romelu Lukaku weten dat hij zijn contract bij Everton niet verlengt. Hoewel zijn contract nog tot 2019 loopt, is het de verwachting dat The Toffees hem komende zomer laten gaan.

Barkley wordt al jaren gelinkt aan een vertrek naar een topclub uit de Premier League. De door Everton zelfgeschoolde middenvelder is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers van Everton, waarvoor hij inmiddels al 148 competitieduels speelde. Bovendien speelde hij 22 keer voor de Engelse nationale ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.