Koeman: 'Richting de rust vielen we wel wat terug'

Ronald Koeman blikt tevreden terug op de 3-0 overwinning van Feyenoord op FC Dordrecht in de tweede ronde van het KNVB-bekertoernooi. Vooral na rust zag de trainer het vertrouwen terugkeren in zijn ploeg.

'Ik denk dat we de betere waren, de meeste kansen hebben gehad', reageerde Koeman na de wedstrijd tegenover FOX Sports. 'We begonnen goed. Ik denk dat we al eerder de 1-0 hadden kunnen en moeten maken. Richting de rust, na de goal, vielen we wel wat terug. Toen waren er wel wat gevaarlijke situaties bij hen voorin.'

'En in de tweede helft, na de 2-0, is de wedstrijd grotendeels gespeeld', vervolgde de Feyenoord-trainer. 'Dan zie je in de laatste fase dat er wel wat meer vertrouwen aanwezig is. Gaan we toch wat vrijer spelen dan we daarvóór deden. Maar al met al een goede uitslag en we zijn een ronde verder.'