Koeman lang zonder zwaar geblesseerde Bolasie

Reacties

Yannick Bolasie moet onder het mes vanwege een zware kruisbandblessure, zo heeft Everton maandagavond bevestigd. Volgens plaatselijke media kan manager Ronald Koeman voor de rest van het seizoen niet meer over de buitenspeler beschikken.

Koeman lang zonder zwaar geblesseerde Bolasie

Bolasie liep de schade aan zijn knie zondag op in de thuiswedstrijd tegen Manchester United (1-1). De aanvaller onderging maandag een scan en daaruit bleek dat een operatie onvermijdelijk is.

Het persoonlijke drama voor de 27-jarige Congolees is ook bijzonder slechts nieuws voor Koeman. Onder de Nederlander was de aanvaller zeker van een basisplaats. Bolasie werd door Everton in augustus van dit jaar voor zo'n 29 miljoen euro overgenomen van Crystal Palace. Bolasie leverde in veertien Premier League-duels vervolgens vier assists en scoorde bovendien één keer.

Memphis Depay
De zware blessure van Bolasie geeft de interesse van Everton in Memphis Depay mogelijk een impuls. Back-ups Aaron Lennon en Gerard Deulofeu overtuigden dit seizoen nog niet bij Everton en Koeman liet een kleine maand geleden duidelijk weten belangstelling te hebben.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.