Koeman hoopt op aanvallende versterking uit Engeland

Liverpool-aanvaller Oussama Assaidi staat nog immer op het lijstje van Ronald Koeman van de gewenste offensieve versterkingen voor Feyenoord.

Koeman hoopt op aanvallende versterking uit Engeland

Assaidi staat bij Liverpool op de nominatie te mogen vertrekken bij gebrek aan perspectieven en wil ook graag weer aan spelen toekomen. Maar de vraag is of Feyenoord kan voldoen aan de financiële wensen van de 24-jarige Marokkaan, die vorig jaar door Heerenveen aan de Engelsen werd verkocht.

Oude bekende Ryo Miyaichi is een goedkoper alternatief, maar de Japanse buitenspeler wordt mogelijk niet verhuurd door Arsenal omdat daarmee zijn status van bijzonder talent in gevaar komt. Dat etiket kreeg Miyaichi een jaar geleden zodat hij een werkvergunning kreeg hoewel hij niet voldeed aan de eisen voor een speler van buiten de Europese Unie.

Koeman baalt overigens nog steeds dat hij Bojan Krkic niet heeft kunnen verwelkomen in Rotterdam. De trainer sprak met de Spanjaard, die echter koos voor Ajax als tijdelijke bestemming komend seizoen.

'Bojan had voor Feyenoord een meerwaarde kunnen zijn en hij was zelf heel enthousiast. Ik heb hem regelmatig gesproken, Maar ja, toen kwam Ajax', aldus Koeman in Voetbal International.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen