Koeman blij met hoofdrol Pellè: 'Maar verder was het niets'

Reacties

Feyenoord sloeg een flinke slag in de strijd om de tweede plaats door thuis met 2-0 van RKC Waalwijk te winnen. Trainer Ronald Koeman was blij met de punten, maar minder goed te spreken over de uitvoering.

Koeman blij met hoofdrol Pellè: 'Maar verder was het niets'

'Het was allemaal heel erg gezapig. Ik vond het helemaal niets. Voetballend was het slecht. Ik ben blij met de drie punten, maar verder heb ik er niet veel over te zeggen', aldus Koeman, die Feyenoord een gat van vier punten zag slaan met FC Twente, voor de camera's van FOX Sports.

De van een schorsing teruggekeerde Graziano Pellè was met twee doelpunten van enorme waarde. 'Het was lekker dat hij weer het verschil maakte', vervolgde Koeman, die geen moment heeft overwogen om Pellè op de bank te laten vanwege de goede prestaties van Mitchell Te Vrede. 'Pellè hoort altijd te spelen.'

De zege op RKC was alweer de vijfde op rij voor Feyenoord, dat op 2 maart voor het laatst verloor, toen Ajax in Rotterdam met 2-1 te sterk was. Na die nederlaag gooide Koeman zijn elftal om met als doel de boel op scherp te stellen. 'Vervolgens bepalen de resultaten of je daarmee gelijk hebt, blijkbaar heeft deze trainer gelijk', meende de coach van Feyenoord.

Coach Erwin Koeman van de Waalwijkers vond dat zijn ploeg prima op de been bleef in Rotterdam. 'We stonden goed en lieten ons niet afslachten', stelde hij. De doorslaggevende factor was de aanwezigheid van Pellè. 'Die kun je moeilijk negentig minuten lang uitschakelen. Het is nu aan ons om de komende weken ervoor te zorgen dat we in de Eredivisie blijven.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.