KNVB voorlopig nog zonder opvolger Van Oostveen

Reacties

Er komt voorlopig nog geen definitieve opvolger voor Bert van Oostveen, die per 1 september afscheid nam als algemeen directeur betaald voetbal van de KNVB. Er zal eerst onderzoek verricht worden naar de kerntaken en (rol)verdeling in het betaald voetbal.

KNVB voorlopig nog zonder opvolger Van Oostveen

'Het streven is om beter samen te werken, meer contact met elkaar te hebben en de besluitvorming binnen het betaald voetbal nog meer met elkaar af te stemmen', meldt de KNVB. Een adviescommissie bestaande uit John Jaakke en Niek Jan van Kesteren zal de onderzoeken verrichten, waarna de resultaten worden getoetst door zeven nog aan te stellen vertegenwoordigers uit het betaald voetbal.

Pas als de resultaten van het onafhankelijke onderzoek naar de governance en besluitvormingsprocessen bekend zijn, zal er een nieuwe raad van commissarissen bestaande uit vijf personen worden aangesteld. En aangezien de rvc verantwoordelijk is voor de aanstelling van de directeur betaald voetbal blijft Jean-Paul Decossaux (rechts op de foto) op interim-basis aan als vervanger van Van Oostveen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.