KNVB vindt uitspraken voorzitter De Graafschap 'ongepast'

Reacties

De KNVB vindt de uitlatingen van De Graafschap-voorzitter Martin Mos ongepast. Mos noemde de voetbalbond op Twitter 'KNVB-maffia'. De voorzitter uitte zijn woede over de straf die de club uit Doetinchem kreeg  naar aanleiding van de rellen na de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de play-offs.

KNVB vindt uitspraken voorzitter De Graafschap 'ongepast'

De Graafschap heeft al laten weten dat de club de uitspraken van Mos niet deelt. De KNVB laat via een woordvoerder aan NU.nl weten de uitspraken 'ongepast' te vinden. De Graafschap kreeg dinsdag een schikkingsvoorstel van een wedstrijd zonder publiek en een boete van 17.500 euro.

Mos reageerde dinsdagavond op dat voorstel. Hij was zich van tevoren in ieder geval bewust van de impact van zijn tweets, want hij begon zijn reeks aan boze berichten met 'ik mag het natuurlijk niet zeggen'. Daarna ging hij echter helemaal los en noemde hij de bond 'shit-KNVB' die zich moet schamen wegens wanbeleid.

Op de clubwebsite noemt De Graafschap het schikkingsvoorstel 'fors'. Go Ahead en De Graafschap hebben tot 5 september om in beroep te gaan tegen het voorstel. De club uit Deventer kreeg een schikkingsvoorstel van een geldboete van 12.500 euro en voorwaardelijk een wedstrijd zonder publiek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.