KNVB: 'Superboeren zullen niet harder lopen voor mobieltje'

Reacties

De KNVB is ervan op de hoogte dat een sponsor van zowel PSV als De Graafschap De Superboeren een iPhone 7 in het vooruitzicht heeft gesteld bij een zege op Ajax, maar gaat zich daar niet mee bemoeien.

KNVB: 'Superboeren zullen niet harder lopen voor mobieltje'

'Het gaat ons bij dit soort zaken vooral om het sportieve aspect en we kunnen ons niet voorstellen dat de spelers van De Graafschap harder gaan lopen voor een mobieltje', zegt woordvoerder Hans van Kastel in gesprek met VI. 'Soms geeft een sponsor een paar voetbalschoenen, nu zijn het telefoons. Wij gaan daar niets mee doen.'

Eerder leidde een dergelijke 'aanmoediging' tot enige ophef, toen PSV-middenvelder Davy Pröpper in een interview met Voetbal International zei dat hij de vakantie van zijn broer Robin zou betalen als hij Ajax met De Superboeren de weg naar de titel zou versperren. 'Ook toen werd de soep niet zo heet gegeten als dat-ie werd opgediend', blikt Van Kastel terug op de heisa rondom die uitspraak. 'Achteraf hadden we die soep zelf misschien niet zo heet op moeten dienen.' (Mitchell Minnaard)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.