KNVB praat met Duitsland over doorgaan interland

Reacties

Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen treedt in overleg met de Duitse voetbalbond over de interland van komende dinsdag, dat meldt de KNVB.

KNVB praat met Duitsland over doorgaan interland

Het Duitse elftal speelde vrijdag tegen Frankrijk in Parijs, waar tijdens de interland terroristische aanslagen plaatsvonden. Noodgedwongen verbleven de Duitse internationals de nacht na de wedstrijd in het stadion vanwege de onveilige situatie.

De gruweldaden hebben mogelijk ook invloed op Duitsland-Nederland, de wedstrijd die dinsdag in Hannover op het programma staat. De KNVB laat in een statement weten diep geschokt te zijn door de gebeurtenissen in de Franse hoofdstad. 'Deze tragedie is nauwelijks te bevatten', aldus de Nederlandse voetbalbond, die zijn medeleven uitspreekt aan de nabestaanden van de slachtoffers.

Na het overleg tussen Van Oostveen en zijn Duitse collega moet duidelijk zijn wat de consequenties zijn voor de oefenwedstrijd van dinsdag, die voor het Nederlands elftal de laatste interland van 2015 zou worden. Vrijdagavond won Oranje in Cardiff met 3-2 van Wales.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.