KNVB-bekerduel tussen stuntploeg Hercules en Cambuur afgelast

Reacties

Het laatste bekerduel van deze midweek gaat donderdagavond niet door. USV Hercules en SC Cambuur kunnen niet in actie komen, omdat het veld op sportcomplex Zoudenbalch onbespeelbaar is.

KNVB-bekerduel tussen stuntploeg Hercules en Cambuur afgelast
© Pro Shots
USV Hercules
USV Hercules
nv
3 - 4
SC Cambuur
SC Cambuur

Vanochtend werd het veld ook al gekeurd. Door de sneeuwval blijkt de kwaliteit van het veld niet goed genoeg om te voetballen. Hercules moest uitwijken naar het trainingscomplex van FC Utrecht, omdat Stadion Galgenwaard niet beschikbaar was.

In de vorige ronde van het KNVB-bekertoernooi stuntte Hercules in het stadion van de Domstedelingen nog door Ajax uit te schakelen. Nu moeten de amateurs uit de Derde Divisie dus even wachten voor ze voor de volgende stunt kunnen gaan.

In december ging het bekerduel tussen PSV en FC Twente ook al niet door. Toen was het veld in het Philips Stadion niet bespeelbaar door de hevige regenval. In de Keuken Kampioen Divisie is VVV-Venlo - ADO Den Haag afgelast door de sneeuw in Limburg.

De KNVB heeft vooralsnog geen nieuwe datum bekendgemaakt. Het ligt voor de hand dat de wedstrijd tussen Hercules en Cambuur nu volgende week wordt gespeeld. Dan spelen Feyenoord en PSV ook hun achtste finale in het KNVB-bekertoernooi. 

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.