Knieoperatie geëmotioneerde Milik goed verlopen

Reacties

Arek Milik is maandag met succes geopereerd aan zijn linkerknie. De Poolse spits van Napoli kan over een paar dagen beginnen aan de revalidatie van zijn kruisbandblessure. Voorafgaand aan de ingreep hield Milik het niet droog tijdens een interview op YouTube.

Knieoperatie geëmotioneerde Milik goed verlopen

De zware kwetsuur maakte een abrupt einde aan de uitstekende seizoenstart van Milik, die sinds zijn miljoenenoverstap van Ajax naar Zuid-Italië al vier keer scoorde in de Serie A en drie keer in de Champions League. Zaterdag sloeg het noodlot echter toe tijdens het EK-kwalificatieduel met Denemarken (3-2), waarin de 32-voudig international halverwege werd gewisseld.

Milik toonde zich bij het verlaten van de Poolse nationale ploeg nog bereid een reactie te geven, maar brak het interview af toen hij zijn emoties niet de baas bleef. 'Vandaag vlieg ik naar Rome, dan heb ik een onderzoek en waarschijnlijk een operatie. Het mag duidelijk zijn dat mijn been pijn doet, ik voel me slechter dan eerst…' Daarna kon de 22-jarige spits zijn tranen niet meer bedwingen.

Ook in Napels kwam het nieuws over de kruisbandblessure hard aan. Milik kan waarschijnlijk zes maanden niet in actie komen voor de Italiaanse topclub. Zondag kreeg de ex-Ajacied daarom al een steunbetuiging van lotgenoot Kevin Strootman. Ook sprak collega-spits Robert Lewandowski hem bemoedigend toe. 'Geef nooit op. Ik weet dat je sterker terugkeert om je nationale ploeg te helpen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.