Knieblessure Thiago domper voor Bayern

Reacties

Bayern München moet het minimaal anderhalve maand stellen zonder Thiago Alcantara. De club meldt dat de Spaanse middenvelder een scheurtje heeft in de binnenband van zijn knie.

Knieblessure Thiago domper voor Bayern

Bij Sky Sports vertelde Bayern-trainer Pep Guardiola dat hij dacht dat een operatie noodzakelijk is. 'Dit is slecht nieuws. We zullen hem missen', reageerde Guardiola op de clubwebsite. Ook Arjen Robben leefde mee met zijn ploeggenoot: 'Dit is een groot verlies.'

Thiago zal eerst twee weken in het gips moeten en daarna zeker nog een maand moeten herstellen. Daardoor zit zijn seizoen er zo goed als op.

Manchester United
Vanwege zijn blessure mist Thiago sowieso het tweeluik met Manchester United in de kwartfinale van de Champions League. Dinsdag speelt Bayern in Manchester de heenwedstrijd en acht dagen later volgt de return in München.

Guardiola constateerde dat zijn elftal dinsdag beter moet spelen dan tegen 1899 Hoffenheim, dat met een 3-3 gelijkspel wegkwam uit München. 'In de tweede helft waren we niet goed. Het ontbrak ons aan balcontrole en dan hebben we een probleem. We moeten deze wedstrijd analyseren en dan snel onze focus verleggen naar United.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.