Kluivert deed last minute-poging voor Memphis

Reacties

Memphis Depay werd vrijdag gepresenteerd bij Olympique Lyon, maar hij had ook naar Paris Saint-Germain gekund. Patrick Kluivert ondernam namelijk een last minute-poging om de Nederlander naar Parijs te halen.

Kluivert deed last minute-poging voor Memphis

Memphis bereikte woensdag een akkoord met Lyon over een overstap van Manchester United. Het weerhield Kluivert, technisch directeur van PSG, er niet van toch nog een poging te ondernemen om de aanvaller naar zijn club te halen. Dat heeft Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas bekendgemaakt. Tot opluchting van Aulas respecteerde Memphis het akkoord met Lyon, ook al had hij nog niet getekend. De aanvaller stelde daarmee Kluivert en PSG teleur.

Lyon betaalde zestien miljoen euro voor de Nederlander, hoewel dat bedrag nog aardig kan oplopen via bonussen. 'Kluivert bracht namens PSG op het laatste moment een hoger bod uit.' Memphis ging er niet op in en tekende bij Lyon, waar hij vrijdag gepresenteerd werd.

De 27-voudig international maakte Aulas daar erg gelukkig mee. 'Hem aantrekken was een droom, want hij is precies het type speler waarnaar we op zoek waren. Bovendien heeft hij een bepaalde flair', aldus de voorzitter tegen RMC Sport.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.