Klopp wil voor winterstop ommekeer 'dramatisch seizoen'

Reacties

Het is nu echt vijf voor twaalf volgens Jürgen Klopp. De trainer van Borrusia Dortmund zag zijn ploeg Hertha BSC (1-0) opnieuw ten onder gaan, alweer de negende nederlaag van dit seizoen.

Klopp wil voor winterstop ommekeer 'dramatisch seizoen'

'We waren niet doortastend. En dat terwijl deze wedstrijd van cruciaal belang was', aldus Klopp na afloop van het duel in Berlijn. 'We gaan nu echt de verkeerde richting op.'

'We hebben nog twee wedstrijden tot de winterstop om iets aan deze dramatische eerste seizoenhelft te doen. We zullen snel moeten verbeteren, nog voor het vervolg van de competitie in 2015', zei de coach van de huidige nummer zestien van de Bundesliga tot slot.

Kritiek
Hertha BSC-trainer Jos Luhukay kreeg in aanloop naar het duel met Dortmund de nodige kritiek van de eigen aanhang. 'Luhukay: waar is het systeem? Wat is het idee?', luidde de boodschap op een spandoek. De 51-jarige Limburger gaf daarop het beste antwoord: drie punten.

Hertha BSC pakte in de voorgaande vijf competitiewedstrijden slechts drie punten. Luhukay bleef rustig en hield zich vast aan zijn aanpak. 'Ik werk al 21 jaar in Duitsland, mijn ploegen spelen altijd herkenbaar voetbal', aldus de Nederlander. 'Toch neem ik de kritiek zeer serieus. Het is belangrijk dat er harmonie is tussen de fans en het team.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.