Klopp wil pas over acht of tien dagen praten met Sakho

Reacties

Liverpool-coach Jürgen Klopp heeft uitleg gegeven over het wegsturen van Mamadou Sakho van het trainingskamp in de Verenigde Staten. De geschorste Franse verdediger werd onlangs op het vliegtuig gezet naar Liverpool.

Klopp wil pas over acht of tien dagen praten met Sakho

In eerste instantie werd door de club nog gesuggereerd dat Sakho terugging naar Engeland omdat hij moest herstellen van een achillespeesblessure. Klopp heeft echter aangegeven dat Sakho in korte tijd drie keer over de schreef ging.

De 26-jarige linkspoot miste bijna het vliegtuig voor de vlucht naar San Francisco, miste daar vervolgens een training en hij kwam ook nog eens te laat voor het teametentje. 'We hebben regels en we moeten die respecteren. Ik moet hier in de Verenigde Staten een team smeden en we moeten weer opnieuw beginnen. Ik dacht dat het beter zou zijn om hem terug te sturen naar Liverpool', zei de Duitse manager.

Pas over acht à tien dagen wil Klopp weer praten met Sakho. Beiden hebben echter geen ruzie. 'Ik was aan het woord. Dan kan je ook geen ruzie krijgen ', sprak de coach van Liverpool, die geen boete geeft aan de verdediger. 'Ik ben niet geïnteresseerd in het geld van mijn spelers. Ik houd er niet van om boetes te geven. Dat helpt niet.'

Sakho kwam eind vorig seizoen overigens in opspraak vanwege een dopingzaak, die uiteindelijk werd geseponeerd door de UEFA.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.