Klopp roemt Nederlandse keeperstrainer voor rol in zege

Reacties

Jürgen Klopp sprak direct na de 1-2 zege op bezoek bij 1899 Hoffenheim in de play-offs van de Champions League al zijn tevredenheid uit over het resultaat, maar stipte tevens de rol van een Nederlander aan. En het betrof hier niet middenvelder Georginio Wijnaldum, maar keeperstrainer John Achterberg.

Klopp roemt Nederlandse keeperstrainer voor rol in zege

Bij een 0-0 stand kreeg Hoffenheim immers een penalty van scheidsrechter Björn Kuipers. De inzet van spits Andrej Kramaric werd evenwel simpel gestopt door de Belgische doelman Simon Mignolet. De Liverpool-goalie handelde met voorkennis, zo bleek later.

'Simon heeft het samen met John Achterberg heel goed voorbereid. Hij heeft hem verteld in het midden te blijven staan', zo verklapte de Liverpool-manager, die zijn collega direct op de bank al bedankte. 'En dat was maar goed ook, want het was een doorslaggevend moment. Het gaf ons een boost en was voor hen een klap.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.