Klopp reageert op transfers, Croux eert overleden opa

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Klopp reageert op transfers, Croux eert overleden opa

'Ik hoop voor jou en je baan dat jouw werkgever niet met twee of drie versterkingen bezig is.'
• Liverpool-manager Jürgen Klopp was weer ouderwets in vorm tijdens zijn wekelijkse persconferentie. Op de vraag of hij in januari spelers wil aantrekken, reageerde de Duitser zo…

Willian is de laatste tijd op dreef wat betreft vrije trappen. Dit levert de Braziliaanse vleugelspeler van Chelsea de bijnaam Willian Beckham op. Direct aan het begin van het volgende filmpje verklapt Eden Hazard de bijnaam.

• De Belg Jordy Croux had met twee prachtige treffers een belangrijk aandeel in de 6-2 zege van zijn club MVV-Maastricht op RKC Waalwijk vrijdagavond. Zijn eerste treffer leverde hem echter een gele kaart op. Hij trok namelijk zijn shirt uit om de opa van zijn vriendin, die onlangs overleed, te eren.

'Als het om strijd en intimidatie gaat, is die gozer zo sluw.'
• In gesprek met het AD legt John de Wolf, oud-verdediger van onder meer Feyenoord, uit waarom zijn oude club er zo goed aan heeft gedaan om spits Michiel Kramer aan te trekken.

'Ramon Zomer had geel op zak, ook net een rode kaart gekregen en overal zat bloed op zijn shirt. Hij was de spelerstunnel nog niet in en het was al 2-0. Allemaal door dat ene specifieke moment waarop Feyenoord rook dat het duel kon worden beslist.'
De Wolf onderstreept zijn woorden met een voorbeeld uit de wedstrijd van Feyenoord tegen Heracles Almelo (3-0 zege) van afgelopen zondag.

• Op de training van Real Madrid had Toni Kroos deze heerlijk panna in huis. Verdediger Nacho Fernández moest het ontgelden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.