Klopp onder de indruk van kwaliteiten Janssen

Reacties

Vincent Janssen heeft zaterdag een nieuwe kans zijn eerste Premier League-goal te maken. Bij tegenstander Liverpool is de spits van Tottenham Hotspur niet onopgemerkt gebleven.

Klopp onder de indruk van kwaliteiten Janssen

Janssen maakte vorige week tegen Crystal Palace (1-0) een sterke indruk. Het ontbrak aan een doelpunt als passende beloning voor zijn goede Premier League-debuut als basiskracht, waarbij de samenwerking met Harry Kane goed te noemen was. 

Dat was Jürgen Klopp ook opgevallen. 'Met Janssen hebben ze een zeer bekwame spits. Harry kan als nummer 10 spelen en deed dat goed', vertelde de Liverpool-manager aan de vooravond van de confrontatie op White Hart Lane (zaterdag 13.30 uur).

Tottenham-manager Mauricio Pochettino wilde niet zeggen of hij vasthoudt aan Janssen als diepe spits met Kane in diens rug. 'We staan nu voor de kans om onze kwaliteiten te tonen tegen een van de beste teams van Engeland. Het duel met Palace was een goede mogelijkheid om Vincent en Harry samen te zien spelen. Het positieve is dat we meer alternatieven hebben. De basisploeg zal het team zijn dat deze wedstrijd kan winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.