Klopp krijgt lachers op zijn hand na vraag van Tsjechische journalist

Reacties

Liverpool ontnam donderdag alle spanning uit de dubbele ontmoeting met Sparta Praag in de Europa League (1-5). Logisch dat Jürgen Klopp met een grote lach op de persconferentie verscheen. De Duitser grapte over mogelijke versterkingen in de zomer.

Klopp krijgt lachers op zijn hand na vraag van Tsjechische journalist
© Pro Shots
Sparta Praag
Sparta Praag
1 - 5
Liverpool
Liverpool

Klopp is bezig aan zijn afscheidstournee als manager van Liverpool. Het kan een mooi einde worden, want The Reds voeren de ranglijst van de Premier League aan en strijden ook nog mee om de eindzege in de Europa League en de FA Cup. 'Sparta nam risico en dat hebben we afgestraft', begon Klopp op de persconferentie in Praag.

De Duitser was lyrisch over Darwin Núñez, die twee doelpunten voor zijn rekening nam. 'Zijn debuutseizoen was meer dan oké. Hij moest zich aanpassen. Het is een geweldige jongen, hij houdt ervan om voor deze club te spelen en de kwaliteit komt uit zijn oren. Is hij op zijn top? Nog niet. Kan hij zich nog ontwikkelen? Ja. Maar hij is altijd gevaarlijk.'

Toen een Tsjechische journalist Klopp vroeg naar de spelers van Sparta Praag, antwoordde de 56-jarige oefenmeester op geheel eigen wijze. 'Of ze indruk op me hebben gemaakt? Ik stop in de zomer. Of willen jullie dat ik hem meeneem op vakantie?', knipoogde Klopp tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.