Klaassen voelt zich nog niet klaar voor het buitenland

Reacties

Davy Klaassen zal bij belangstelling vanuit het buitenland een tussentijdse transfer niet eens overwegen. De aanvoerder van Ajax voelt zich nu nog niet klaar voor de stap.

Klaassen voelt zich nog niet klaar voor het buitenland

'Ik heb het bij Ajax nog prima naar mijn zin', zegt Klaasen tegen de NOS. De 22-jarige middenvelder werkt op dit moment met de Amsterdammers een trainingskamp af in het Turkse Belek. Napoli toonde al interesse in de middenvelder. 'Meestal hoor ik dat soort dingen eerder via de kranten dan via de mensen om me heen. Op dit moment wil ik zeker niet weg.'

Bovendien heeft Klaassen de indruk dat hij met Ajax iets moois aan het opbouwen is. 'Aan het begin van het seizoen werd vooral de nadruk gelegd op de verdediging. Daarna kwam er aandacht voor attractiviteit. Er hebben erg leuke duels tussen gezeten. Dat is beter dan vorig seizoen', blikt hij terug op de eerste seizoenshelft, die met een nederlaag bij FC Utrecht (1-0) en een matig optreden tegen De Graafschap (2-1 winst) toch niet overtuigend werd afgesloten.

'Ik denk dat we wel de goede lijn hebben ingezet en dat deze terugslag een incident is', zegt Klaassen over de laatste twee duels. Zondag 17 januari hervat Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Klaassen, die wegens lichte knieklachten uit voorzorg het oefenduel van zaterdag (18.15 uur) met HSV laat schieten, is er dan normaal gesproken dus weer gewoon bij.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.