Klaassen: 'Jammer dat mijn naam niet op shirt stond'

Reacties

De Oranje-debutanten Quincy Promes en Davy Klaassen kijken ondanks de nederlaag in en tegen Frankrijk (2-0) terug op een bijzondere avond. Uiteraard hopen de spelers van respectievelijk FC Twente en Ajax stiekem op meer.

Klaassen: 'Jammer dat mijn naam niet op shirt stond'

'Ik moet het zelf laten zien, maar dromen van het WK mag altijd', zegt Klaassen op de website van de KNVB. 'Maar dit shirt krijgt sowieso een mooi plekje, al is het jammer dat mijn naam niet op de rug staat.' Oranje speelde woensdagavond eenmalig zonder namen op de rug van het nieuwe shirt.

Klaassen viel na 72 minuten in voor Wesley Sneijder (foto), maar kon de nederlaag tegen de Fransen niet voorkomen. 'Ondanks het resultaat een mooie avond', aldus de Ajacied. 'We hebben het eigenlijk zelf weggegeven met die twee doelpunten. En dan weet je dat het lastig wordt tegen zo'n goed team.'

Ribéry
Ook Promes sprak van een bijzondere avond in Parijs. 'Het is een mooie ervaring geweest', stelt de rechtsbuiten, die direct in de basis mocht beginnen van bondscoach Louis van Gaal. 'Ik ben dankbaar dat ik deze wedstrijd heb mogen spelen, maar ben wel teleurgesteld in het resultaat.'

Vorig seizoen speelde de vaardige buitenspeler nog met Go Ahead Eagles in de Jupiler League, terwijl hij in Parijs tegenover enkele wereldspelers stond. Onder de indruk was hij allerminst. 'Franck Ribéry is ook maar een mens. Voor mij maakt het niet uit tegenover wie ik sta', meent Promes. Behalve Klaassen en Promes maakten ook Karim Rekik en Jean-Paul Boëtius hun debuut in het shirt van Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.