Klaassen en Veltman beduusd door wanprestatie Ajax

Reacties

Joël Veltman en Davy Klaassen konden na afloop van de 4-0 bekernederlaag in De Arena tegen Vitesse maar moeilijk een verklaring vinden. De twee internationals spraken van een totale offday.

Klaassen en Veltman beduusd door wanprestatie Ajax

'Verdedigend lukte eigenlijk bijna niets, aanvallend ook niet', stelt Veltman op de clubwebsite. De verdediger had een zeer ongelukkige avond en was schuldig aan zeker twee tegengoals. 'Een verklaring heb ik eigenlijk niet. Iedere wedstrijd begint met de duelkracht, daarna komt het voetballen. Nu stopte het al bij het eerste. We hebben niet één honderd procent-kans gehad... Dat zegt alles.'

'In de rust hadden we nog het geloof om te winnen, maar na de 3-0 en 4-0 was het afgelopen', vervolgde Veltman. 'Dit moeten we snel vergeten, maar is wel een wake up-call. We gebruiken deze teleurstelling om zondag driehonderd procent te geven', keek hij al vooruit naar het uitduel met Excelsior van zondag.

'Een totale off-day', vulde Klaassen aan. 'Als er zoveel dingen fout gaan, dan kom je al snel tot die conclusie. Als het zo gaat, is het onmogelijk om te winnen.' Klaassen was wél te spreken over de aanhang, die de Amsterdammers bleef steunen. 'Die mensen blijven toch zingen. Daar neem ik wel mijn petje voor af. Ze waren beter dan wij. We moeten die laatste wedstrijd vol gaan, anders is het wel een zuur einde', keek hij vooruit naar het laatste duel van 2014.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.