Klaassen en Riedewald vraagtekens voor duel met Vitesse

Reacties

Het is nog onduidelijk of Ajax zondag (14.30 uur) tegen Vitesse kan beschikken over Davy Klaassen en Jairo Riedewald. Daarnaast heeft Kolbeinn Sigthórsson last van zijn rechterknie, net als Diederik Boer.

Klaassen en Riedewald vraagtekens voor duel met Vitesse

Vanwege blessures moesten Klaassen (buikwand) en Riedewald (knie) afgelopen weekend De Klassieker tegen Feyenoord (0-0) missen. Beide spelers ondervinden nog steeds hinder van hun kwetsuur. Klaassen trainde niet met de selectie mee, terwijl Riedewald slechts een gedeelde van de groepstraining meedeed.

Behalve Klaassen ontbraken ook Kolbeinn Sigthórsson en reservedoelman Diederik Boer op de training. Zowel Sigthórsson als Boer kampt met klachten aan de rechterknie. De 34-jarige keeper liep deze kwetsuur woensdag op en nader onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig zijn blessure is.

Veltman
Ajax kwam ook met goed nieuws vanuit het blessurefront. Veltman, die last heeft van een hamstringkwetsuur, keerde namelijk weer terug op het veld om met fysiotherapeut Ronald Vermeer individuele oefeningen te doen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.