Keuze Blind lijkt tegen Ierland op Janssen te vallen

Reacties

Vincent Janssen koerst af op een basisplaats tegen Ierland. De spits van AZ droeg woensdagochtend tijdens het partijspel op de besloten training van het Nederlands elftal een hesje van de basisploeg.

Keuze Blind lijkt tegen Ierland op Janssen te vallen

Oranje werkt donderdagochtend nog een laatste training af in Portugal, voordat de ploeg naar Dublin vliegt. Daar speelt het Nederlands elftal op vrijdagavond tegen Ierland, waarna het weer terug zal keren in Lagos.

Vandaag, tijdens de besloten training, werd er onder meer een groot partijspel afgewerkt. Daarin koos bondscoach Danny Blind voor een basisploeg met Jasper Cillessen in het doel en Joel Veltman, Jeffrey Bruma, Daley Blind en Jetro Willems (van rechts naar links) als verdediging. Op het middenveld lijkt Kevin Strootman zijn rentree in Oranje direct met een basisplaats te mogen bekrachtigen. Hij vormt het middenveld samen met Riechedly Bazoer en Georginio Wijnaldum. Op de vleugels voorin koersen Quincy Promes en Memphis Depay af op een basisplek, terwijl Janssen vooralsnog de felle strijd om de spitspositie lijkt te winnen.

Na het duel in Dublin staan er volgende week ook nog wedstrijden op het programma tegen Polen en Oostenrijk. Het Nederlands elftal wil in deze weken de basis leggen voor een succesvolle start in de WK-kwalificatie, die begin september van start gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.