Keïta wekt verbazing bij Werder met plotseling vertrek op wedstrijddag

Reacties

Naby Keïta was zondag zo boos toen hij te horen kreeg dat hij reserve zou zijn tegen Bayer Leverkusen, dat hij direct naar huis is gegaan. Bij Werder Bremen is met verbazing gereageerd op de actie van de voormalige Liverpool-speler.

Keïta wekt verbazing bij Werder met plotseling vertrek op wedstrijddag
© Pro Shots
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
5 - 0
Werder Bremen
Werder Bremen

De 29-jarige Keïta kwam dit seizoen mede door veel blessureleed nog maar tot vijf optredens in de Bundesliga. In maart mocht hij invallen tegen Union Berlin en VfL Wolfsburg en vorige week was de middenvelder negentig minuten reserve tegen Eintracht Frankfurt. Eerder op deze zondag was er opnieuw slecht nieuws voor een van de spelers die eigenlijk als blikvanger zou moeten fungeren bij Werder Bremen.

Keïta kreeg van trainer Ole Werner te horen dat hij in de uitwedstrijd tegen Bayer Leverkusen opnieuw reserve zou zijn. Hij kon die boodschap niet verkroppen. 'Naby besloot om niet in de teambus te stappen en ging naar huis. We gaan in gesprek met Keïta en zijn zaakwaarnemer over de consequenties', aldus Clemens Fritz, de oud-verdediger die een technische functie bekleedt bij de nummer twaalf van de Bundesliga.

Bayer Leverkusen tegen Werder Bremen is voor de thuisploeg zeer waarschijnlijk de kampioenswedstrijd. Natuurlijk is dat een van de wedstrijden waar we nadrukkelijk aandacht voor hebben in ons liveblog:

Bekijk hier al onze video's
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.