Keita scoort in Spanje al na acht seconden

Reacties

Valencia heeft donderdagavond op bezoek bij Almería niet kunnen winnen: 2-2. Opvallend was wel het openingsdoelpunt van Seydou Keita.

Keita scoort in Spanje al na acht seconden

De Malinees opende de score al na acht (!) seconden. Bekijk de treffer hier.

Tot teleurstelling van de middenvelder bleek zijn razendsnelle goal niet genoeg voor de zege. Hoewel Eduardo Vargas de bezoekers uit Valencia nog voor rust aan de 0-2 hielp, poetsten Oscar Díaz en Corona die goals weg. Daardoor bleef het bij 2-2. Valencia staat nu achtste in de Primera División en Almería zestiende.

Overige duels
Van de andere wedstrijden in Spanje viel vooral de 1-3 zege van hekkensluiter Real Betis bij Levante op. Ondanks de zege is de ploeg uit Sevilla nog afgetekend laatste met 22 punten en vijf punten achterstand op Real Valladolid. Levante staat tiende.

Eerder op de avond won Villarreal met 0-1 bij Getafe door een goal van Jérémy Perbet (bekijk hier de samenvatting). De Gele Onderzeeër is daardoor zevende en Getafe achttiende. Een punt boven Villarreal staat Real Sociedad, dat vanavond door een treffer van Carlos Vela met 1-0 won van laagvlieger Real Valladolid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.