Keita ritselt shirt van Ibrahimovic voor afwezige Abidal

Naast goed spelen, de balans op het middenveld bewaken en meegaan in de rappe combinaties van zijn ploeg, kreeg Barcelona-speler Seydou Keita voor het duel met AC Milan nog een opdracht mee. Éric Abidal vroeg hem het shirt van Zlatan Ibrahimovic te regelen.

Keita ritselt shirt van Ibrahimovic voor afwezige Abidal

De Malinese middenvelder slaagde in al zijn opdrachten en sloot het heenduel in de kwartfinale van de Champions League af met een 0-0 uitslag én het tricot van de Zweedse aanvaller van AC Milan. Ibrahimovic speelde twee jaar geleden een seizoen voor Barça en raakte toen bevriend met Abidal.

Vorig jaar werd een tumor verwijderd van de lever van Abidal. De Franse verdediger herstelde razendsnel en mocht van aanvoerder Carles Puyol de Cup met de Grote Oren in ontvangst nemen na het winnen van de Champions League-finale tegen Manchester United (3-1 winst).

Abidal leek volledig hersteld maar half maart werd bekend dat de lever nog niet volledig hersteld was. Een transplantatie is noodzakelijk en het is vooralsnog onbekend wanneer de Barcelona-verdediger weer in actie kan komen. Als steun in de rug van zijn revalidatie kan hij wel beschikken over het AC Milan-shirt van Ibrahimovic. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen