Keïta en Demme begraven strijdbijl na aanvaring op training

Reacties

Bij de training van RB Leipzig is het maandag tot een confrontatie gekomen tussen Naby Keïta en enkele van zijn ploeggenoten. De veelbesproken middenvelder ging in de fout met een drieste tackle op Diego Demme, waarna de training werd afgelast.

Keïta en Demme begraven strijdbijl na aanvaring op training

Demme kwam met de schrik vrij na een bezoek aan het ziekenhuis in Innsbruck. De Duitse international heeft geen schade opgelopen aan zijn kruisbanden en meniscus. Er was de vrees voor een zware knieblessure bij de 25-jarige middenvelder.

Duitse media meldden dat Keïta tijdens de training revanche nam nadat hij eerder het slachtoffer was geworden bij een pittige tackle van Demme (zie filmpjes onder).

De ruzie op de training is een volgend hoofdstuk in een toch al onrustige zomer voor Keïta. De 22-jarige middenvelder was vorig seizoen een van de drijvende krachten bij RB Leipzig, dat stuntte door tweede te worden in de Bundesliga. Keïta werd vervolgens genoemd bij Liverpool. RB Leipzig maakte vorige week nog bekend dat het een bod van 75 miljoen euro op de sterspeler heeft afgewezen.

Opgelost

Inmiddels hebben Keïta en Demme de strijdbijl begraven, zo laat het duo via de Twitter-pagina van RB Leipzig weten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.