Kazim hervat training in aanloop naar topper tegen PSV

Reacties

Colin Kazim-Richards is maandag teruggekeerd op het trainingsveld van Feyenoord. De Rotterdamse nummer drie van de Eredivisie hoopt de van een hamstringblessure herstellende spits klaar te stomen voor de topper van komende zondag tegen PSV.

Kazim hervat training in aanloop naar topper tegen PSV

Kazim-Richards viel tweeënhalve week geleden in het Europa League-duel met AS Roma (1-2) geblesseerd uit. Sindsdien miste de Turkse international de competitiewedstrijden tegen FC Utrecht (0-0), NAC Breda (3-0) en FC Dordrecht (2-1). Bondscoach Fatih Terim nam de 28-jarige aanvaller afgelopen week desondanks op in zijn voorselectie van Turkije voor de EK-kwalificatiewedstijd van later deze maand tegen Oranje.

De kans dat Kazim-Richards op tijd fit is voor dat duel in De Arena is groot, want maandag trainde clubtopscorer van Feyenoord weer voor het eerst. Net als Luke Wilkshire, die eveneens kampte met een hamstringblessure, werkte hij een individueel programma af. Vorige week maandag bracht Kazim-Richards al een bezoek aan de Servische wonderdokter Mariana Kovacevic om op tijd fit te zijn voor de thuiswedstrijd tegen PSV en de interlands met Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.