Kazim bezoekt wonderdokter voor interland tegen Oranje

Reacties

Colin Kazim-Richards is deze week even snel op en neer geweest naar Belgrado, voor een bezoek aan de Servische wonderdokter Mariana Kovacevic.

Kazim bezoekt wonderdokter voor interland tegen Oranje

De spits van Feyenoord revalideert momenteel van een blessure aan een hamstring, die hij opliep tijdens de Europa Leaguewedstrijd tegen AS Roma (1-2). Kazim (foto) miste de competitieduels van Feyenoord met FC Utrecht (0-0) en NAC Breda (3-0). Feyenoord heeft Kazim toestemming gegeven voor de trip naar Belgrado.

De Engelse Turk was net bezig aan een sterke reeks en maakte tot nu toe tien goals in de Eredivisie. Dat bleef in Turkije ook niet onopgemerkt. De Turken hebben problemen met hun aanvallers die falen of geblesseerd zijn. Kazim is de meest scorende Turk in Europa na Burak Yilmaz van Galatasaray.

Turkije speelt op zaterdagavond 28 maart in De Arena de EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal. Bondscoach Fatih Terim ziet in Kazim-Richards een alternatief voor de Turkse nationale ploeg, al heeft hij als voorwaarde gesteld dat de spits dan wel meedoet in de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen PSV op 22 maart.

Toekomst
Kazim-Richards doet er nu alles aan op tijd fit te zijn voor de interland in De Arena, terwijl hij bij Feyenoord speelt voor zijn toekomst. Nu de komst van Dirk Kuijt op een paar kleine details na is afgerond en Feyenoord John Guidetti heeft gepolst voor een terugkeer naar De Kuip, lijkt de toekomst van de spits in Rotterdam onzeker. Een paar doelpunten in het restant van de competitie kunnen ervoor zorgen dat Feyenoord Kazim definitief overneemt van Bursaspor. De club beslist daarover vóór mei.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.