Kazim doet open sollicitatie bij bondscoach Terim

Reacties

Colin Kazim-Richards wil graag zijn interlandloopbaan na ruim twee jaar weer nieuw leven inblazen. Zijn doelpunten voor Feyenoord draagt de Turkse spits aan als argument.

Kazim doet open sollicitatie bij bondscoach Terim

'Ik kijk uit naar de dag dat ik weer bij de nationale ploeg word gehaald. Ik heb het spelen met Turkije echt gemist', deed de Feyenoord-spits tegen het Turkse persbureau DHA een open sollicitatie bij bondscoach Fatih Terim.  

'Als ik zo blijf presteren en scoren bij Feyenoord hoop ik dat ik een oproep krijg van Terim', vervolgde Kazim-Richards, die dit seizoen tien keer doel trof met Feyenoord. 'Volgens mij ben ik in het buitenland de meest trefzekere Turk.' Na Burak Yilmaz (Galatasaray) is hij dit seizoen zelfs de meest productieve Turkse spits.  

Met Terim heeft Kazim-Richards een bijzondere band. In juni 2007 debuteerde hij onder de huidige keuzeheer tegen Brazilië als international. Zijn 35ste en laatste interland dateert van november 2011. De aanvaller kreeg van toenmalige Turkije-bondscoach Guus Hiddink speeltijd in de verloren play-offs om een EK-ticket tegen Kroatië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.