Kasimpasa klopt Besiktas en houdt titelstrijd spannend

Besiktas heeft de mogelijkheid om verder weg te lopen bij nummer twee Fenerbahçe laten liggen. Op bezoek bij Kasimpasa verloor de koploper van de Turkse competitie met 2-1.

De wedstrijd begon nog prima voor Besiktas, waar de in Nederland geboren Oguzhan Özyakup en de ex-PSV'ers Marcelo en Atiba Hutchinson een basisplaats hadden. In de 28ste minuut zette José Sosa de bezoekers namelijk op voorsprong.

Nog geen minuut later was het alweer gelijk via Yonathan Del Valle. Omdat Ezequiel Scarione er vlak na rust ook nog 2-1 van maakte, verloor Besiktas heel dure punten. Fenerbahçe speelde zondag immers doelpuntloos gelijk tegen Osmanlispor, waardoor Besiktas de voorsprong had kunnen verdubbelen van drie naar zes punten. Kasimpasa, waar ex-PSV'er Andreas Isaksson op de bank bleef, staat zevende.