Kashia wil dat Vitesse wedstrijden 'eerder doodmaakt'

Vitesse-aanvoerder Guram Kashia was na het gelijkspel met Willem II gematigd tevreden. Toch constateerde hij dat zijn ploeg de wedstrijd al eerder had moeten beslissen.

Door een goal van Erik Falkenburg kwamen de Tilburgers op 1-0, Denys Oliynyk tekende voor de gelijkmaker. Al met al kon Kashia daar wel mee leven, zo sprak hij tegenover FOX Sports. 'Het was de eerste wedstrijd van het seizoen, dus we moeten tevreden zijn met de manier waarop we hebben gevochten voor een punt.'

De Georgiër had bovendien complimenten over voor de Brabanders. 'Zeker in eigen huis proberen ze echt te voetballen. Ze zetten ons onder druk, dat deden ze vooral in de tweede helft heel erg goed. Maar in de eerste helft kregen wij drie of vier grote kansen. Daaruit moet je sowieso scoren. We moeten leren de wedstrijd eerder dood te maken.' Ook van de tegengoal - uit een corner - baalde hij. 'Als je een goal tegenkrijgt uit een standaardsituatie, dan komt dat altijd door een fout van iemand.'