Kashia: 'Spelen in play-offs zou beneden onze stand zijn'

Reacties

Van kampioenskandidaat tot subtopper. Dat overkwam Vitesse na de winterstop. Aanvoerder Guram Kashia vindt dat de veelbesproken Arnhemse club niet verder mag afglijden.

Kashia: 'Spelen in play-offs zou beneden onze stand zijn'

Na de 1-1 van afgelopen zondag tegen Ajax moet Vitesse alle zeilen bijzetten om bij de eerste vier in de Eredivisie te eindigen en zo de play-offs om Europees voetbal te ontlopen.

Kashia (26, foto) vindt dat de club reëel moet zijn. 'We mogen een geweldig seizoen niet afsluiten met de vijfde plaats en dus vervolgens de play-offs', zegt hij tegen Voetbal International. 'Dat is beneden onze stand. Wij moeten onszelf als doel stellen bij de eerste vier te eindigen. De tweede plaats is nu wel erg ver weg, maar ik heb gekkere dingen meegemaakt.'

Vitesse speelt komende zaterdag uit tegen SC Cambuur. Daarna krijgt het Go Ahead Eagles op bezoek en eindigt de competitie met een bezoek aan FC Utrecht. De ploeg uit Arnhem heeft momenteel 54 punten, één punt meer dan nummer vijf PSV.

Lees deze week in Voetbal International ook het spraakmakende interview met voormalig Vitesse-eigenaar Merab Jordania die alles in het werk stelt om weer terug te keren in het Gelredome.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.