Kashia pleit voor komst aanvallende versterking bij Vitesse

Na een wat zuinig einde van de eerste seizoenshelft is de vraag om een extra aanvaller bij Vitesse groter dan ooit. Aanvoerder Guram Kashia pleit voor de komst van op zijn minst één nieuwe spits.

Kashia pleit voor komst aanvallende versterking bij Vitesse

De huidige nummer twee van de Eredivisie kon in de wedstrijden zonder de geschorste Mike Havenaar (3-1 verlies tegen Roda JC en 2-2 tegen Heracles Almelo) aanvallend geen vuist maken.

Kashia (26) doet een beroep op de directie van de Arnhemse club. 'Er moet een spits bij. Toen Mike wegviel werd het meteen duidelijk hoe dun het is. Minimaal één extra aanvaller is noodzakelijk. We hebben het geprobeerd met Giorgi (Chanturia red.) maar dat is een buitenspeler. Ik hoop dat de club doorpakt.'

Enkele weken terug polsten de Arnhemmers VfL Wolfsburg-aanvaller Bas Dost al voor een tijdelijke overgang naar Arnhem. De Nederlandse spits heeft aangegeven voorlopig in Duitsland te willen blijven. Kashia hoopt dat Vitesse op trainingskamp in Abu Dhabi, al een potentiële versterking tot zijn beschikking heeft. De Arnhemmers vertrekken eind deze week naar het Midden-Oosten, waar het oefent tegen Hamburger SV en Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen