Karsdorp, El Ahmadi en Gustafson volgen voorbeeld Vermeer

Reacties

In navolging van Kenneth Vermeer hebben ook vier andere Feyenoorders zich afgemeld voor hun interlandverplichtingen. Rick Karsdorp is van hen de opvallendste. De twintigjarige rechtsback vergezelt Sven van Beek en Tonny Vilhena niet bij Jong Oranje.

Karsdorp, El Ahmadi en Gustafson volgen voorbeeld Vermeer

Feyenoord meldt dat Karsdorp in Rotterdam blijft om te herstellen van zijn fysieke klachten, die hem in oktober ook al aan de kant hielden tegen De Graafschap, SC Heerenveen en AZ. In de laatste drie duels met Ajax (KNVB-beker en Eredivisie) en ADO Den Haag kon trainer Giovanni van Bronckhorst wel een beroep op hem doen, maar dat geldt dus niet voor bondscoach Fred Grim, die ook het FC Utrecht-duo Sean Klaiber en Bart Ramselaar moet missen.

Behalve Karsdorp en de bij het Nederlands elftal afgehaakte Vermeer blijven ook Karim El Ahmadi, Bart Nieuwkoop en Simon Gustafson in De Kuip. El Ahmadi is niet van de partij bij de start van de WK-kwalificatiereeks van Marokko tegen Equatoriaal-Guinee, terwijl Nieuwkoop geen acte de présence geeft bij Oranje Onder-20. Gustafson zou met Jong Zweden een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Jong Georgië afwerken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.