Kane en Ranieri vallen in de prijzen in de Premier League

Reacties

Harry Kane is in de Premier League verkozen tot Speler van de Maand maart. De aanvaller van Tottenham Hotspur hield daarmee onder meer Graziano Pellè achter zich. Ook Claudio Ranieri (Leicester City) ging, als Manager van de Maand, met een persoonlijke prijs aan de haal.

Kane en Ranieri vallen in de prijzen in de Premier League

Kane kende een uitstekende maand maart. In vier competitiewedstrijden was hij vijf keer trefzeker. Daarmee bezorgde hij zijn Londense overwinningen tegen Aston Villa (2-0) en AFC Bournemouth (3-0) en hield hij Arsenal in de stadsderby op een 2-2 gelijkspel. Hij kon de 1-0 nederlaag tegen West Ham United echter niet voorkomen.

De 22-jarige Engelsman versloeg de eveneens genomineerden Pellè (Southampton), Ashley Willams (Swansea City), Dimitri Payet (West Ham United) en Wes Morgan en Riyad Mahrez (beiden Leicester City) in de maandelijkse verkiezing.

Ranieri werd persoonlijk beloond voor de sublieme maand van Leicester City. The Foxes begonnen op 1 maart met een 2-2 gelijkspel tegen West Bromwich Albion, waarna overwinningen tegen Watford, Newcastle United en Crystal Palace (alle keren 1-0) volgden. Naast de Italiaan waren ook Slaven Bilic (West Ham United), Eddie Howe (AFC Bournemouth) en Francesco Guidolin (Swansea City) genomineerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.