Kampioensagenda: wordt de titelstrijd toch nog spannend?

Reacties

Door het verlies van koploper PSV bij Feyenoord (2-1) is de voorsprong op achtervolger Ajax geslonken tot acht punten. De vraag dringt zich op of de titelrace toch nog niet is beslist. Een blik op de resterende duels van de Eindhovenaren en de Amsterdammers.

Kampioensagenda: wordt de titelstrijd toch nog spannend?

Als PSV en Ajax beide geen punten meer laten liggen, dan worden de Eindhovenaren op 25 april kampioen in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Het bezoek aan FC Twente (4 april) is op papier het lastigste duel dat de koploper nog wacht.

De ploeg van trainer Phillip Cocu heeft nog drie ontmoetingen in eigen huis op het programma staan. PEC Zwolle (10 april), SC Heerenveen (18 april) en Heracles Almelo (10 mei) komen nog naar het Philips Stadion. PSV sluit de competitie af met de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Achtervolger Ajax speelt nog maar twee keer thuis. Op 19 april ontvangt de ploeg van trainer Frank de Boer, die zelf zegt niet meer te geloven in prolongatie van de landstitel, NAC Breda. Op 10 mei komt SC Cambuur op bezoek in Amsterdam.

Verder staan er nog vier uitduels op het programma voor de regerend landskampioen. Na de komende interlandweek wacht Ajax de traditioneel lastige partij bij FC Utrecht, vervolgens gaan de Amsterdammers ook nog op bezoek bij Heracles Almelo (11 april), PEC Zwolle (26 april) en FC Dordrecht (17 mei).

Wat denk jij: is de titelrace al beslecht in het voordeel van PSV of gaat Ajax het toch nog spannend maken?

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.