Kalezic: 'We kwamen met heel andere gedachten'

De Graafschap werd zaterdag met een 6-0 nederlaag het Philips Stadion uitgejaagd. Darije Kalezic, de coach, had geen goed woord over voor de houding waarmee zijn elftal het duel met PSV begon.

Purrel Fränkel haalde PSV-aanvaller Jeremain Lens na drie minuten neer, met een rode kaart en een benutte strafschop van de thuisploeg als gevolg. 'Hier hadden we de hele week voor gewaakt' zei Kalezic na afloop. 'Drie minuten duurde het, en toen lieten we ons verrassen.'

De coach had gehoopt dat De Graafschap zijn prestatie van vorig seizoen kon evenaren - in de strijd om de KNVB-beker verloor de Doetinchemse club slechts met 2-1 in Eindhoven.

Kalezic: 'We kwamen met heel andere gedachten, namelijk zoals we hier acht maanden geleden kwamen. We wilden ons in dat licht manifesteren, maar na die penalty en de 1-0 was het over. Alles wat ik zeg over de wedstrijd daarna, is overbodig.'