Juventus wint strijd om wonderkind Dybala

Reacties

Paolo Dybala vervolgt zijn loopbaan bij Juventus. De transfersom voor de Argentijnse aanvaller van Palermo kan oplopen tot 36 miljoen euro.

Juventus wint strijd om wonderkind Dybala

Palermo-trainer Giuseppe Iachini bevestigde dat de deal - al weken in de maak - rond is. 'Dybala is een speler van Juventus', verklaarde hij. Vanwege de op handen zijnde megadeal bleef Dybala de afgelopen twee duels van Palermo negentig minuten op de bank.

Juventus maakt in elk geval 32 miljoen over naar de Siciliaanse club, meldt La Gazzetta dello Sport. Daar kan door bonussen nog eens vier miljoen bijkomen. Daarnaast maken twee jonge verdedigers van De Oude Dame de overstap naar de Rosanero. Het gaat waarschijnlijk om de bij Perugia gestalde Edoardo Goldaniga (21) en de aan Cesena uitgeleende Hordur Magnússon (22).

De 21-jarige dribbelaar stond ook in de belangstelling van Paris Saint-Germain, AC Milan en Internazionale, maar de Turijnse Champions League-finalist bleek het meest slagvaardig. Bij de Bianconeri moet Dybala gaan concurreren met Álvaro Morata, Fernando Llorrente en Carlos Tévez, hoewel het aanblijven van de laatste twee niet helemaal zeker is. De gehuurde Alessandro Matri vertrekt na dit seizoen sowieso uit Turijn.

Palermo nam Dybala in 2012 voor twaalf miljoen euro over van Instituto, maar pas dit seizoen beleefde hij zijn definitieve doorbraak door dertien keer te scoren in 33 duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.