Juventus verwacht Khedira pas in oktober weer terug

Reacties

Sami Khedira moet zijn officiële debuut voor Juventus circa twee maanden uitstellen, zo heeft de club maandag bevestigd. De Duitse middenvelder heeft een spierscheuring opgelopen in zijn rechterdijbeen, waardoor de van Real Madrid overgekomen international opnieuw lang aan de kant staat.

Juventus verwacht Khedira pas in oktober weer terug

Khedira werd in zijn laatste periode als speler van De Koninklijke immers ook al veelvuldig geplaagd door blessures. Tussen november 2013 en mei 2014 hield een kruisbandkwetsuur hem aan de kant. Na het WK in Brazilië waren het voornamelijk spierproblemen die ervoor zorgden dat de ex-speler van VfB Stuttgart slechts zeventien keer in actie kwam voor Real.

Bovendien was Khedira ook niet langer vaste keus meer in Madrid, waar hij in 2010 neerstreek. Met zijn transfervrije overstap naar Juventus verbeterde het uitzicht op speeltijd aanzienlijk, totdat in het oefenduel van zaterdag met Olympique Marseille het noodlot opnieuw toesloeg. Juve verwacht zijn aanwinst pas begin oktober terug te hebben.

De kampioen van Italië moet daardoor opnieuw de transfermarkt op, want door het vertrek van Andrea Pirlo (New York City FC) en Arturo Vidal (Bayern München) heeft trainer Massimiliano Allegri nog maar weinig opties over op het middenveld. Zaterdag start het seizoen voor De Oude Dame met de Super Cup-wedstrijd tegen Lazio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.