'Juventus hengelt Cuadrado met drie miljoen korting binnen'

Reacties

Juventus en Chelsea hebben volgens het Italiaanse Gazzetta dello Sport overeenstemming bereikt over een transfersom van 22 miljoen euro voor Juan Cuadrado.

'Juventus hengelt Cuadrado met drie miljoen korting binnen'

De Colombiaanse flankspeler (27) speelt sinds afgelopen zomer op huurbasis voor De Oude Dame. Voor die uitleenbeurt betaalden de Italianen anderhalf miljoen euro aan de Londenaren. Tevens bedong Juventus een optie tot koop op Cuadrado van naar verluidt 25 miljoen euro. Uiteindelijk was die optie vanwege een nieuwe overeenkomst dus niet nodig.

De Italiaanse krant meldt dinsdag immers dat Juventus een korting van drie miljoen tegemoet kan zien op de transfersom van de vliegensvlugge middenvelder annex aanvaller. De deal zou dan beklonken moeten worden wanneer de winterse transferperiode van start gaat.

Cuadrado kwam maar een halfjaar uit in het shirt van Chelsea, dat hem in 2015 voor zo'n 34 miljoen euro overnam van Fiorentina. Bij The Blues kon hij echter niet overtuigen, waardoor hij op huurbasis terugkeerde naar Italië. Daar is hij momenteel een van de weinige lichtpuntjes bij de slecht presterende regerend landskampioen Juventus, dat veertiende staat. In Londen loopt de verbintenis van de vleugelflitser, die indruk maakte met Colombia op het WK van 2014, nog tot medio 2019.   

Voor zijn tijd in Londen kwam Cuadrado uit voor Medellín, Udinese, Lecce en Fiorentina, dat uiteindelijk talloze miljoenen aan hem verdiende. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.