Jozefzoon blijft een jaar langer bij PSV

Reacties

Florian Jozefzoon heeft zijn contract bij PSV met een jaar verlengd. Dat heeft de Eindhovense club donderdagmiddag bekendgemaakt. 

Jozefzoon blijft een jaar langer bij PSV

Jozefzoon zette zijn krabbel onder een contract dat hem tot 2017 in Eindhoven houdt. Zijn oude verbintenis liep tot komende zomer. Er was donderdag nog meer goed nieuws voor de vleugelaanvaller: hij maakte voor het eerst sinds lange tijd weer speelminuten (vriendschappelijk tegen Lokeren, 1-1). Hij is momenteel herstellende van een zware knieblessure.

In 2013 nam PSV de ex-Ajacied over van RKC Waalwijk, waarna hij in de winterstop van vorig seizoen zijn kruisband scheurde. Tijdens de besloten oefenwedstrijd van donderdag tegen Lokeren (1-1, doelpunt van Rai Vloet) deed Jozefzoon weer een helft mee.

'Er spreekt vertrouwen uit vanuit PSV dat ik een extra jaar krijg om weer helemaal terug te komen', laat hij op de clubwebsite optekenen. 'En die kans grijp ik met beide handen. Ik ga me volledig focussen op mijn comeback om zo goed en zo snel mogelijk weer terug te komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.