Jovetic maakt plaats voor Bony in CL-selectie City

Reacties

Wilfried Bony heeft Stevan Jovetic uit de Champions League-selectie van Manchester City verdreven. Dat blijkt uit de officiële lijst die de UEFA donderdag op de website heeft gepubliceerd.

Jovetic maakt plaats voor Bony in CL-selectie City

Clubs die na de winterstop nog in actie komen in het miljoenenbal mogen tussentijds drie wijzigingen doorvoeren. Het zorgt bij The Citizens voor de opmerkelijke wisseling van de wacht. Jovetic is niet langer speelgerechtigd nu City in de knock-outfase is aanbeland.

De 25-jarige Montenegrijn had in de poulefase met 95 minuten verdeeld over vijf optredens ook al geen groot aandeel in het bereiken van de achtste finale, maar kwam in de Premier League wel al negen keer in actie als basisspeler. Daarin scoorde hij vijf keer.

Stevan Jovetic mag zich volledig gaan richten op de Premier League.
Stevan Jovetic mag zich volledig gaan richten op de Premier League.

Door de komst van Bony, voor wie City deze winter 32 miljoen euro betaalde, lijkt de rol van Jovetic definitief tot het minimum beperkt. En dat terwijl hij in de zomer van 2013 toch ook voor een lieve som van 26 miljoen euro overkwam van Fiorentina.

Bony, die met Ivoorkust momenteel nog strijdt om de Afrika Cup, kan in ieder geval zijn langverwachte Champions League-debuut maken. De eerste mogelijkheid om zijn droom te laten uitkomen is op 24 februari, thuis tegen Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.