Jouw team gesponsord door Voetbal International?

Reacties

Voetbal brengt mensen samen. In het stadion, maar vooral bij de vele amateurclubs in het land. Dáár ligt de basis van ons voetbal.

Jouw team gesponsord door Voetbal International?

Voetbal International gaat dat ondersteunen. Ter ere van het vijftigjarige jubileum, gaan wij in het seizoen 2015/16 liefst vijftig amateurteams sponsoren. De sponsoring bestaat uit: volledige tenues in de clubkleuren, trainingspakken, voetbaltassen, ballen en bidons ter waarde van € 2.500,- per team.

De winnende teams worden door loting gekozen, maar hoe meer stemmen een team heeft, hoe meer kans het maakt. De inschrijving is vorige week geopend. Nu al hebben honderden VI-abonnees hun team ingeschreven en hun aanmelding via social media gedeeld.

De aangemelde teams komen uit alle delen van het land en spelen in de zaal of op het veld. Soms zijn ze nog heel jong, maar er zitten ook al diverse veteranenteams bij. Er zijn jongens- en meisjesteams en er heeft zich ook een G-team aangemeld.

Kortom, er is genoeg keuze voor abonnees die willen stemmen. Ook als jij je eigen favoriete team wilt aanmelden is dat nog mogelijk. Met 50 sponsorpakketten is de winkans nog steeds heel groot.

Stem hier direct op jouw favoriete amateurteam

Voorwaarden: De VI sponsorpakketten zijn van het kledingmerk Hummel. Tot en met 20 juni kunnen abonnees stemmen op hun eigen of favoriete voetbalteam. Iedere abonnee heeft één stem. De winnaar wordt gekozen door een loting. Hoe meer stemmen het team krijgt, hoe groter de kans dat dit team wint. Ieder team heeft minimaal drie stemmen nodig om kans te maken.

Ben je geen abonnee en wil je toch gesponsord worden door VI? Neem dan nu een VI-abonnement. Lid worden kan al vanaf € 11,-

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.